در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام، من یه شرکت پیمانکاری دارم که قرار داد های پروژه ای با اداره ارشاد منعقد میکنم یعنی قرار داد رسمی به صورت پیمانکاری ندارم.موضوع شرکت انجام کارهای دکوراتیو برای اداره و اماکن تحت نظرش هست. میخواستم بدونم بر این اساس آیا مالیات بر ارزش افزوده شامل من میشه؟نرخش چند درصد هست؟اگر میشه پس فقط حقوق و دستمزد کارکنان شامل معافیت میشه و غیر از اون به تمام خریدها و صورت وضعیت مالیات تعلق میگیره؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و امور مالی خود را در سایت بیدبرگ - مرجع مالیات و امور مالی مطرح کنید :

https://www.bidbarg.com/tax