در سایر توسط
ایا مالیات ارزش افزوده از صنعت بیمه حذف شده یا از سال 1395 بازم اعمال خواهد شد
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام،

طبق لایحه بودجه اعطای از طرف د.ولت به مجلس محترم ، درخواست حذف مالیات بر ارزش افزوده از صنعت بیمه مطرح شده است و منوط بر تصویب نمایندگان مردم می باشد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما