در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام . می خواستم بدونم اگه الان یه بیماری داشته باشی میتونی برای ثبت نام بیمه تکمیلی انفرادی ملت اقدام کنی یا نه ؟ یعنی باید ابتدای قرارداد سالم باشی ؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

عقد بیمه با توافق طرفین آغاز می شود. به عبارتی وقتی فرم پیشنهاد را تکمیل کردید و اطلاعات مندرج در فرم را با حسن نیت و در کمال صداقت تکمیل کردید و شرکت بیمه ملت حق بیمه را تعیین نمود و شما هم پرداخت کردید، بیمه نامه و تعهدات آن برقرار می شود.

اما اگر شما اطلاعات مربوط به بیماری خود را در اختیار بیمه گر نگذاشتید و یا در تکمیل فرم، بخشی از حقایق را از دید بیمه گر پنهان کردید، حتی با وجود پرداخت حق بیمه و عقد قرارداد ممکن است برای شما مشکلاتی پیش بیاید.

از جمله این مشکلات این است که به دلیل عدم رعایت حسن نیت، بیمه گر می تواند بیمه نامه را باطل کند و تمامی خسارت های پرداخت کرده را از شما مطالبه نماید و حق بیمه های سررسید شده را از شما مطالبه نماید.