در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر

عذر خواهم من تا پایان دی ماه در یک شرکت مشغول به کار بودم که برای من بیمه رد می شده اما از ابتدای بهمن ماه در یک شرکت دیگه به عنوان مشاور مشغول به کار شدم که برای من بیمه رد نمی کنن اما به خاطر قرارداد مشاوره 30% بیمه کم میشه. از طرفی میخوام سابقه بیمه ام هم خراب نشه. چطور می تونم به سازمان تامین اجتماعی این موضوع رو بگم که بابت قرارداد مشاوره دارن از من بیمه کم می کنن و میخوام قطع همکاری نشه واسم.

ممنون از لطفتون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
وفق بند 3 و 4 بخش چهارم بخشنامه 11/3 جدید درآمد پیرامون قراردادهای شخصاً و بتنهایی با توجه باینکه قرارداد شما ثابت و جنبه دستوری و اقتصادی دارد شخصاً و بتنهایی محسوب نمیگردد و قرارداد مشاوره ای با اشخاص حقیقی مشمول حق بیمه به ماخذ 30 درصد با رعایت سقف حداکثر دستمزد خواهد بود و این موضوع ارتباطی با پردخت حق بیمه اجباری، حرف و مشاغل آزاد و اختیاری ندارد.
لازم بذکر است برخی از شعب سازمان سقف حداکثر را رعایت نمی نمایند شما می توانید این موضوع را بررسی نمایید.