در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید
بنده سال گذشته در شرکتی تحت عنوان بازاریاب (ویزیتور) مشغول به کار بوده ام که حدود ده ماهی از خاتمه کار ما می گذرد. علاوه بر اینکه در دو ماه آخر به دلیل عدم وصول چکهای مشتریان و کم کردن مبلغ آنها، حقوق واریزی من کمتر از قانون کار بوده است، شرکت مذکور امروز مدعی شده بابت چک برگشتی مشتری ایکس، شما باید به شرکت مبلغ بیست میلیون ریال پرداخت نمایید در غیر اینصورت سفته شما به اجرا گذاشته می شود. لطفا بنده را راهنمایی فرمایید راهکار حقوقی این قضیه چیست؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ایا شما قرار داد با شرکت دارید ؟ آیا در قرارداد قبول کردید که در برابر تسویه حساب مشتری ضامن هستید؟ سفته در قراردادبه چه عنوانی از شما اخذ شده ؟