در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.اگه قسط های بیمه عمرمون رو زودتر از موعد بدیم چه اتفاقی می افته؟امتیازی چیزی نداره؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر که شما بیمه نامه تون رو به هر روش پرداخت حق بیمه ای که ثبت نام کرده باشی،چون در سیستم شرکت بیمه هم ثبت شده به همان روش سود شما بحساب اندوخته (قلک) بیمه نامه تون واریز میشه.

اگر شما بیمه رو بصورت واریز ماهانه ثبت نام کرده باشی،حتی اگر بعد از گذشت قسط ماه اول،به یکباره تمام حق بیمه های 11 ماه آینده رو هم یکجا واریز کنی،از نظر سوددهی،مطابق با بیمه نامه ماهانه که ثبت نام کردی بحساب اندوخته شما سود واریز میشه!!!

پس در جریان باشین که اگر میخواین روش پرداخت حق بیمه تون رو عوض کنین،باید با نماینده تون تماس بگیرین و یا به همان شعبه ای که ثبت نام کردین مراجعه و درخواست تغییر روش پرداخت حق بیمه رو در بیمه نامه درخواست و ثبت کنین.

بعد از دریافت الحاقیه تغییر روش پرداخت حق بیمه و اعمال آن در بیمه نامه و جدول بیمه نامه تون،میتونین از مزایای این کار که همانا دریافت سود بیشتر هست بهره مند بشین.

در غیر اینصورت هیچ مزیتی براتون بهمراه نخواهد داشت.

با تجدید احترام.