در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام.ما یه شکستگی ساق ناشی از حادثه داشتیم.پرسیده بودم گفته بودن شکستگی نقص عضو محسوب نمیشه.پس چرا پزشک معتمد شرکت بیمه 15%درصد نقص عضو و غرامت برام در نظر گرفته؟

یعنی دلشون برام سوخته؟چون گفتم که نتونستم برم سر کار و خونه نشین بودم.علت چیست؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

شکستگی هرچقدر هم که خوب جوش بخوره باز هم مثل اول نمیشه. بنابراین شامل نقص عضو جزئی میشه.

به همین علت پزشک قانونی یا پزشک معتمد 15% غرامت در نظر گرفته است.