در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (7,050 امتیاز)
سلام

کد و شماره بیمه تامین اجتماعی برای مشاهده سوابق تامین اجتماعی رو از کجا می تونم پیدا کنم ؟
2 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
با سلام

مشاهده سوابق با کد ملی و شماره سریال شناسنامه امکان پذیر هست و کاری ب شماره بیمه نداره
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اگر بیمه بوده باشید در دفترچه بیمه خود کد بیمه شما نوشته شده است در صورت نداشتن دفترچه با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی میتوانید کد خود را استعلام نمایید