در بیمه آتش سوزی توسط (100 امتیاز)

بیمه گذار بیمه ایران هستم آپارتمانی که در آن مستاجرم دچار آتش سوزی شده بعد از بازدید کارشناس بیمه اقدام به بازسازی نمودم درزمان پرداخت خسارت رای به پرداخت خسارت به مالک نموده چرا مبلغ بیمه به من داده نمیشه

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

بیمه نامه به نام چه کسی هست ؟

چون ممکن شمای مستاجر محل رو بعلت غیر قابل استفاه بودن تخلیه کنید و نفعی از بیمه نصیبتون بشه که در برابرش هیچ زیانی ندیده اید و این یعنی تقلب در بیمه