در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من 36 سالم و تحت بیمه پدرم هستم
 میخواستم ببینم میتونم تحت پوشش بیمه تامین اجتمایی قرار بگیرم و با پرداخت حق بیمه ماهیانه پس از گذشت چند سال در دوران کهنسالی مستمری بگیرم ممنونم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

بله شما می توانید بصورت بیمه حرف و مشاغل آزاد و یا درصورت مرد بودن با داشتن کارت پایان خدمت البته بدون معافیت بصورت بیمه اختیاری بیمه پرداز شوید و با احراز شرایط سن وسابقه بازنشسته و مستمری بگیر سازمان گردید و از سایر تعهدات سازمان بهره مند گردید.

با داشتن 30 سال سابقه و حداقل 50 سال سن یا با داشتن حداقل 10 سال سابقه و 60 سال سن بازنشسته میشوید.