در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
خانمی 49 ساله با حدود 15 سال سابقه.بدلیل بیماریهای متعدد در کارم زیاد موفق نیستم تصمیم گرفتم مدتی کار نکنم تابرای رسیدگی بخودم وقت داشته باشم.

با اینحال میتوان بدون اینکه شکایتی از کارفرما کنم بیمه بیکاری بگیرم.

نیروی جدیدی هم جایگزین من کردند تا آموزشهای لازم را به او بدهم و اینطور عدم نیاز خود را اعلام نمودند.

لطفت راهنمایی کنید.

سپاس
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بله. در صورت پایان قرارداد و اعلام کتبی کارفرما مبنی بر عدم نیاز ، می توانید به اداره کار مراجعه و اقدام نمایید.