در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
جناب علوی در مورد پرونده های راننده مقصر سال ۹۵ هم این قضیه صدق میکنه؟بیمه نامه های با بند حوادث راننده  صادره شهریور ۹۵,و تصادف آبان ۹۵ بازم دادگاه رای به کدوم طرف میده؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

بله چون شما با شرکت بیمه قرارداد امضا کردیدو قانون حاکم بر قرارداد قانون اردیبهشت ۹۵ بوده میتوانید جهت دریافت خسارت به مفاد این قانون استناد کنید ‌ اما چون پرداخت خسارت راننده مقصرتحت عنوان بیمه حوادث در قرارداد ذکرشده از طریق دادسرا امکان رسیدگی نداره و باید از طریق اقامه دعوا در دادگاه عمومی مطالبه خسارت کنید