در دیه و بیمه خودرو توسط
من سال 94 ماشین رو چپ کردم راننده خودم هستم و دچار آسیب نخاعی و فلج اندام تحتانی و عدم کنترل ادرار و مدفوع و عدم توانایی جنسی هستم سقف بیمه هم 220 میلون هست،میخواستم بدونم تا 220 میدن یا 165 میلیون؟؟؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با عرض سلام

متاسفانه بیمه فقط تا سقف تعهده خودش به راننده مقصر پرداخت میکن یعنی فقط یک دیه

حتی اگر تعدد دیات هم وجود داشته باشه برای راننده مقصر

و خب این مشکلی هست  که تعداد زیادی از دوستان با بیمه ها دارن

طبق ایین نامه ۶۷/۲ بیمه ها به راننده مقصر فقط موظف هستن تارسقف اون ۱۶۵ ملییون شما پرداخت کنند

ولی خب خوشبختانه ما تونستیم راه حلی برای این مشکل پیدا کنیم

و خب شده برای بعضی از دوستان تعدد دیات گزفتیم و برای بعضی ها هم متاسفانه قاضی به نفع بیمه رای داده

یعنی وحدت رویه وجود نداره

ولی خب اگر مایل بودین ما تمام تلاشمون رو میکنم که تمام حق شمارو بگیریم

مشاوره و پیگیری حقوقی دیه تصادفات