در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من یک کارگاه تولیدی و خدماتی دارم و به صورت حقیقی با جواز کسب اتحادیه فعالیت میکنم و برای مشتری ها در قبال خدمات یا کارهای ساخته شده براشون که به صورت سفارشی هستن فاکتور صادر میکنم ولی قرارداد نمی بندم

 پرسنل کارگاه هم همگی بیمه هستند میخواستم بدونم به فاکتور های من بیمه تعلق میگیرد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

بستگی داره کارفرما ازتون بابت فاکتور مفاصا حساب بخواد یا نه؟؟؟

اگر مفاصا بخواد باید برای فاکتور مفاصا بگیرید .