در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

در شرکتی چند سال پیش یک عنوان شغلی به عنوان شغل سخت تأیید شده ولی حال که نوبت به من رسیده همان عنوان شغلی در همان شرکت در کمیته مشاغل سخت استان به عنوان سخت تأیید نشد مگر فرقی بین کارگرانی که چند سال قبل بازنشسته شده اند با من هست اعتراضم در کمیته تجدیدنظر هم مطرح ولیکن رد شد لطفا راهنمایی بفرمایید. (شرکت اکنون منحل شده  ولی ما که حاضریم 4 درصد مابه التفاوت بیمه سخت را خودمان پرداخت کنیم چه اقدامی دارد ؟ ) با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام

تعیین مشاغل سخت وزیان اور وتایید ان توسط کمیته ای هر ساله به روز رسانی و اعلام میگردد و اگر شغل شما جز مشاغل سخت وزیان اوردر گذشته بوده اما اینکه مصوب وتایید نشده شاید میزان الاینده سنجی از حد مجاز کمتر شده یا کارفرما نسبت به رفع موانع اقدام نموده که اینک جز مشاغل سخت وزیان اور نمیباشد