در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام علیکم

خسته نباشید

در شغلی مشغول به کار هستم

احتمال تمدید قرارداد را ندارم

منتظر شوم تا خود سازمان و بیمه بیکاری و امثال این برای من شغل پیدا کنند یا اینکه خودم از همین الان شروع به پیدا کردن شغلی دیگر کنم

موفق باشید
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در ایران معمولا" رسم بر این نیست تا برای کار جایی یا کسی از طرف کارفرما یا محل کار به شما معرفی بشه،مگر اینکه صاحب کار شما واقعا" انسان شریفی باشه که بخواد لطفی در حق شما انجام بده.

اگر که کار شما تخصصی و یا فنی هست باید دنبال جایی با همان مشخصات بگردین.

یا اگر که در تهران و اطراف ساکن هستی،دیپلم داری و تمایل داشته باشی در رشته بازاریابی بیمه و دریافت کد نمایندگی فروش بیمه های عمر بیمه پاسارگاد با ما همکاری داشته باشی از طریق پاسخ، در زیر پیام بدین تا براتون نحوه کار رو توضیح بدم.

با تجدید احترام