در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از تاریخ 96.11.4 الی 97.1.3 مرخصی استعلاجی دارم.

کارفرمای بنده به علت اینکه من 5 روز اضافه مرخصی داشتم کارکرد دیماه رو تا 28 دی برای من رد کرده. در صورتی که من تا تاریخ 96.11.3 سر کار حضور داشتم. در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی مرخصی اسنعلاجی را ار من قبول نمیکنه و دلیلش هم اینه که 5 روز در بیمه وقفه افتاده .

به نظر شما باید چکار کنم؟

آیا کارفرما میتونه روزی رو که بنده سر کار حضور داشتم به ازای اضافه مرخصیهای قبلی ، در حال حاضر از من کم کنه؟ اگر قبلا کم کرده بود الان من متضرر نمیشدم.

لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام در صورت استفاده از مرخصی استحقاقی و نشداشتن مرخصی در زمان مرخصی بعنوان مرخصی بدون حقوق منظور واین نوع مرخصی بعنوان کارکرد میتواند تلفی نگردد با ارایه برگه مرخصی استحقاقی که به تایید کارفرما نیز دردوره دی ماه رسیده باشد به تامین اجتماعی مرخصی استعلاجی شما رفع مشکل خواهد گردید