در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام

شروع بیمه نامه شخص ثالث بنده خرداد ۹۶ بوده و در تاریخ اول دیماه ۹۶ در جاده برون شهری خودرو واژگون شده و راننده مقصر هم هستم

در حال حاضر روی گوش جای بخیه مانده و پشت سر که زخم شده بود هم بخیه خورده بود و الان لکه ای قرمز رنگ شده و رشد مو کم شده طوری که پوست سر مشخصه

همچنان یکی از استخوان های ترقوه هم شکسته و کج جوش خورده طوی که هم با دست میشه لمسش کرد و هم با چشم میشه دید، پزشکی قانونی تا اردیبهشت ۹۷ معاینه مجدد و طول درمان داده،

در شرکت بیمه بابت نقص عضو تشکیل پرونده دادم ولی منتظر جواب پزشکی قانونی هستم

آیا دیه ای به من تعلق میگیره با اینکه راننده مقصر هستم؟؟ اگر تعلق میگیره حدودا چند درصد دیه کامل؟؟

باتشکر

2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

دیه تابعی از میزان جراحت و اثرات بعد از جراحت است که تنها مرجع قانونی تشخیص و تعیین آن، پزشکی قانونی است.

حتی کارشناسان خبره هم بدون معاینه و از راه دور نمی توانتد به درستی میزان نقص عضو و از کار افتادگی را بدون معاینه تخمین بزنند.

وقتی تنها مرجع قانونی پزشکی قانونی است، به تخمین کارشناسانی که امکان معاینه را ندارند، چه احتیاج است؟

اگر هم کارشناسان زبده بیدبرگ به تخمین میزان دیه بپردازند، وجاحت قانونی ندارد و در دادگاه قابل استناد نیست و قاضی صرفا بر اساس نظر پزشکی قانونی رای صادر می کند و نه پزشک معتمد بیمه گر و  غیره.

با این اوصاف عرایضم را در یک ضرب المثل خلاصه کنم:

جایی که آب هست، تیمم باطله.

اما از بابت اینکه به شما غرامت تعلق می گیرد یا خیر باید گفت، بله عرامت به شما تعلق می گیرد به شرطی که پوشش حوادث راننده روی بیمه نامه شما قید شده باشد و بیمه گر بابت آن حق بیمه دریافت کرده باشد.