در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
ببخشید من تازه خودمو بیمه کردم ، اختیاری مشاغل آزاد ، قبلا هم بیمه ای نداشتم ، نوع بیمه هم بازنشستگی قبل و بعد فوت ، که ماهی ۱۳۰۰۰۰ تومان هست ، زمانی که دفترچه خودم و همسرم‌ رو گرفتم متوجه شدم‌تاریخ اعتبارشون حدود ۱۴ روز هست!!

یعنی من ۸۰۰۰۰ تومان‌بابت ۲ تا دفترچه دادم‌که‌همش دو‌هفته اعتبار داره!!

میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟!
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام برای هر دفترچه بیمه مبلغ چهل هزار تومن باید بپردازید وتا تاریخی که پول پرداختید تا همان تاریخ اعتبار زده میشود