در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
با. سلام .می خواستم بدونم یک نفر می تواند از یک شرکت بیمه دو بیمه عمر وسرمایه گذاری داشته باشد؟به عنوان مثال در بیمه عمر دومی در همان. شرکت بیمه بخواهد مبلغ به صورت یکجا رسرمایه گذاری کند؟
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
سلام

عرض ادب

بله مي توانيد از يك شركت بيمه اي چند بيمه نامه عمر داشته باشيد.

به شخصه ٣ بيمه عمر از يك شركت بيمه اي دارم.

فقط تفاوت در روش پرداخت هاست و و هدف بنده از هر بيمه نامه متفاوته.