در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
در کارگاهی به مدت ۸ ماه با حقوقدو میلیون تومان برای شش ساعت کار با قرارداد مکتوب مشغول بودم که پس از عدم پرداخت حقوق و لیست بیمه از کار انصراف دادم و به اداره کار مراجعه و کار فرما را محکوم به پرداخت حقوق ولیست بیمه کرده ودادگاه حقوقی واجرای احکام برای حقوق توقیف اموال داده ولی برای عدم لیست بیمه اجرای احکام میگه به ما مربوط نیست چکار باید کرددر ضمن حق بیمه بر اساس قرارداد خوهد بود یا حداقل دستمزد
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام البته دادگاه درست گفته چرا چونکه تامین اجتماعی خودش واحد اجراییات داره واز طریق تامین اجتماعی باید حق بیمه وصول گردد اما اگر در دادگاه خواهش واصرار نمایی میتونید حق بیمه رو هم از طریق دادگاه وصول نمایی