در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده چندی پیش با یک عابر تصادف کردم و زنگ زدم امبولانس بردن بیمارستان و از انجا که مصدوم اومده بیرون بچه اش بردن بیمارستان خصوصی و امروز هم رای دادگاه صادر شد

میگن دیه کن داده می خوام از خودت شکایت حقوقی کنم و پول هزینه بیمارستان که ادعا میکنن ۳۹ ملیون شده را بگیرن ایا میتونن همچین کاری کنن

و پول شکایت حقوقی را کی باید پرداخت کند من یا بیمه و الان ماشینو فروختم ایامدارک ماشین احتیاجی هست یانه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

هزینه های درمان مصدومین بر عهده بیمه گر است. اگر قبل از صدور رای، صورت هزینه های بیمارستان را به دادگاه می دادند، با رای دادگاه، بیمه  گر موطف به جبران این هزینه ها بود.

اگر زیاندیده از شما شکایت کند، می توانید ادعا کنید که طرف دعوی شما نیستید و دعوی متوجه بیمه گر است.

نهایتا شما باید از بابت جنبه عمومی جرم (خسارت جرحی به اشخاص ثالث ) جریمه ای را به دادگاه بپردازید.

زیاندیده نمی تواند خارج از تعهدات مندرج در قانون شخص ثالث از شما مطالبه داشته باشد.