در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)

با سلام.بنده مالک زمینی هستم که ساخت ان را به پیمانکار واگذار کردم و مراحل قانونی راطی و جواز گرفتم و ساختمان را بیمه کردم.پسر عموی یکی از کارگرها به جهت کمک چند روزی آمده که من اطلاعی نداشتم چون کار به پیمانکار واگذار شده .وی در حین انجام کار سقوط و فوت کرده و بیمه هم نداشته.ایشان افغانی بوده.مسئولیت مرگ وی با کیست؟و جلوی کار ساختمان من تا کی بسته میماند؟

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

بسته به نظر کارشناس رسمی دادگستری و قاضی پرونده درصد قصور و اشتباه هریک از شما (مالک و پیمانکار ) مشخص می شود و ملزم به پرداخت دیه هستید.

هر کدام از شما دو نفر می توانستید برای مسولیت خود بیمه نامه تهیه کنید تا در این مواقع بیمه گر به نیابت از شما خسارت زیاندیده را پرداخت کند.

اگر شرایط بیمه نامه ای که دارید با شرایط حادثه سازگاری دارد میتوانید از بیمه گر مطالبه خسارت نمایید و در غیر اینصورت باید شخصا به نسبت قصور و اشتباه خود، دیه کارگر متوفی را پرداخت نمایید.