در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام.من می خواستم قیمت بیمه نامه حوادث رو بدونم.رفتم نمایندگی بیمه ایران گفت مشخصاتت رو بده تا من بتونم بهت قیمت بدم.گفتم صادر نکنید تا من اوکی رو بدم.گفت باشه فرداش اومد دم مغازه مون گفت بفرمایید صادر کردم براتون.چه جوری باید ازش شکایت کرد.چون من بهش گفته بودم تا من تایید نکردم صادر نکن ولی سر از خود رفت صادر کرد.لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

فروش اجباری بیمه نامه خلاف آیین نامه 75 مصوب شورای عالی بیمه است. درصورتی که اثبات شود بیمه نامه اجباری فروخته شده است، شرکت بیمه موظف است بیمه نامه راابطال نماید و تمام حق بیمه را به بیمه گذار برگرداند.

اگرچه این آیین نامه وجود دارد، اما اگر همان بیمه نامه ای است که شما میخواستید بهتر است که از خیر شکایت بگذرید ولی به نماینده بیمه گوشزد کنید که کار غیر اخلاقی مرتکب شده است.

اگر بیمه نامه با شرایط شما تطبیق نداشت، می توانید با درخواست الحاقیه، بیمه نامه را با شرایط خود منطبق کنید.

در نهایت اگر قصد دارید همچنان از نماینده متخلف شکایت کنید، با شعبه سرپرستی آن نماینده تماس بگیرید و درخواست ابطال بیمه نامه نمایید.