دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه بیکاری توسط
سلام

با 30 سال سابقه و 48 سال سن میخواهم از بیمه بیکاری استفاده کنم
1 پاسخ
توسط

ماده 7 قانون بیمه بیکاری – مدت پرداخت مقرري بيمه بيكاري و ميزان آن به شرح زير است :
الف – جمع مدت پرداخت مقرري از زمان برخورداري از مزاياي بيمه بيكاري اعم از دوره اجراي آزمايشي و يا دائمي آن براي مجردين حداكثر(36) ماه و براي متاهلين يا متكلفين حداكثر (50) ماه بر اساس سابقه كلي پرداخت حق بيمه و به شرح جدول ذيل مي باشد:
سابقه پرداخت حق بيمه حداكثر مدت استفاده از مقرري  جمعا با احتساب دوره هاي قبلي
—————————————————————
براي مجردين براي متاهلين يا متكفلين
—————————————————————
از(6) ماه لغايت (24) ماه (6) ماه (12) ماه
از (25) ماه لغايت (120) ماه (12) ماه (18) ماه
از (121) ماه لغايت (180) ماه (18) ماه (26) ماه
از (181) ماه لغايت (240) ماه (26) ماه (36) ماه
از (241) ماه به بالا (36) ماه (50) ماه

متن کامل قانون بیمه بیکاری

سیر تا پیاز بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی