در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام ،خانمهای که سرپرست دارند بیمه بیکاری تعلق میگیرد؟ و اینکه صحت دارد که با پرداخت 10 سال بیمه تامین اجتماعی ،در سن بازنشستگی ،حقوق بازنشستگی به اندازه 10 سال به فرد تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

با سلام برای بیمه بیکاری داشتن شرایط زیر الزامی است

  • مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشند.
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.
در صورتی که شرایط بالا را دارید می توانید از این بیمه استفاده نمایید
در صمن در صورت بازنشستگی با 10 سال سابقه بیمه به شما حقوق 10 روز از ماه تعلق می گیرد همچینی ماده 111 قانون تامین اجتماعی برای این نوع بازنشستگی اعمال نمی شود

شرایط بیمه بیکاری