در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام بنده خانمی 45ساله هستم و 18سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم ولی به علت شرایط اقتصادی بد شرکت چند وقت دیگر بیکار مبشوم و به علت شرایط سنی ام کاری پیدا نکرده ام که بعد از بیکاری دوباره مشعول بکار شوم و خیلی سرگردانم که چکار کنم تا سابقه ام به 20 سال برسد و بتوانم 20 ساله بازنشسته شوم لطفا مرا راهنمایی کنید بنده سرپرست خانوار هم میباشم  و هرجا میروم شرایط سنیم را ایراد میگیرند چکار کنم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.همانطور که مستحضرید با سابقه 18سال امکان بازنشستگی با این سن شما نمیباشد.بنابراین پیشنهاد ما با توجه به تعطیلی شرکت ،استفاده از بیمه بیکاری  میباشد.وپس از اتمام وبه حدنصاب رسیدن سابقه،از مستمری بازنشستگی استفاده نمایید.