در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من یک هفته میشه رای دادگاه رو به بیمه ابلاغ کردم حتما بیمه میگه تا سهم مقصر ندین من پرداخت نمیکنم در حالیکه من خسارت دیده ام آبا این کار وجاهت قانونی داره؟ اگه دیه رو پرداخت نکنه شامل جریمه بیش از بیست روز میشه؟ با توجه به پایان سال اگه بیوفته اونور سال باید به نرخ روز بده؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

دیه یوم الادی است. یعنی به قیمت روز باید پرداخت شود. اگر بخشی از مبلغ غرامت تسویه شود و بخشی از باقی بماند؛ به هر نسبتی که تسویه نشده باشد، باید به نرخ روز پرداخت شود.

پرداخت خسارت زیاندیده هیچ ربطی به جریمه راننده مقصر یا به اصطلاح "ریکاوری یا بازیابی خسارت" ندارد.

فقط اهرمی برای اعمال فشار برای دریافت خسارتی است که بر عهده راننده مقصر است.

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با بنده تماس بگیرید.