در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام.من تصادف کردم پام شکست دادگاه حکم داده ولی دیه هنوزنگرفتم.به علت لنگیدن به دکترمراجعه کردم وگفتن بایدجراحی بشه.ایااعتراض بزنم فایده ای داره؟درصورت اعتراض چه مراحلی بایدبرم واسه افزایش دیه ویاحداقل هزینه جراحی روبگیرم.ممنون میشم جوابم روسریع بدین
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

به همان شعبه دادگاه که پرونده شما وجود دارد مراجعه نمایید و موضوع را به صورت کتبی گزارش کنید.

اگر پرونده مختومه شود باید یک دادخواست جدید ارائه دهید و اگر فرصت اعتراض داشته باشید می توانید با اعتراض به رای و درخواست تجدیدنظر در رای صادره، موارد جدید را نیز به میزان دیه و هزینه های پزشکی و ازکار افتادگی خود اضافه نمایید.