در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.من یه بیمه عمر خریدم  ولی الان می خوام شرایطش رو تغییر بدم.خیلی سختمه که به همون نمایندگی که خریداری کردم مراجعه کنم.بغل خونه مون تازگی یه نمایندگی بیمه از همون شرکت باز شده آیا می تونم به اونجا مراجعه کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اینکه شما بیمه نامه رو از نماینده چه شرکتی خریداری فرمودین بنده اطلاعی ندارم،چون قوانین داخلی هر شرکت بیمه با شرکت دیگه متفاوت هست.

در بیمه پاسارگاد برای انتقال بیمه نامه از یک نماینده به نماینده دیگه،میبایست که بیمه گذار یک سال حق بیمه بیمه نامش رو واریز نکرده باشه تا قابلیت انتقال به نماینده دیگری رو داشته باشه،در غیر این صورت شما امکان انتقال بیمه نامه رو به نماینده دیگری نخواهید داشت.

اگر که دقیقا" میخواین به نتیجه مورد نظرتون برسین لطفا" با یکی از شعب شرکت بیمه ای که بیمه نامه تون رو ثبت نام فرمودین تماس بگیرین و شرایط انتقال بیمه نامه از یک نماینده به نماینده دیگر رو جویا بشین.

با تجدید احترام