در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

لطفا منو راهنمای کنید بنده راننده مقصرم مدت دوساله که به علت جراحت زیادبیکارشدم وبدهکارالان باتوجه که جهت دربافت دیه احتیاج به وکیل دارم ومتاسفانه هیچ پولی جهت وکالت ندارم وکسی که کمک کندبتوانم هزینه وکالت بدم لطفااگراروکلا کسی سراغ داریدکه هزینه وکالت بعد ازدریافت دیه پرداخت کنم وحتی ب یشترازچیزی که قراراست لطفادراین راه منوکمک کنید
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بنده و موسسه بنده هزينه حق الوكاله خود را بعد از اتمام كار به شوط دريافت ديه از شما خواهيم گرفت

اگر ديه شما زياد باشه و براي ما ارزش پيگيري داشته باشد در خدمتيم