در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

و تشکر از سایت خوبتون سوالم اینه از کارشناس محترم در مورد پرداخت دیه راننده مقصر اینکه اگر کسی موفق بشه با طرح شکایت دیه از بیمه بگیره پس باید پرداخت دیه قانونی شده باشه که به همه پرداخت کنن پس چرا کماکان ببمه فقط پرداخت دبه رو منوط به تاریخ تصویب 5/96 که اعلام شده میداند ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شما
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

زيرا كه بيمه گر دو پرداخت خسارات بدني راننده مقصر خود را ملزم به جبران حوادثي مي داند كه بعد از ايين نامه اجرايي ماده ٣ ميداند كه از لحاظ حقوقي ماده ٣ خيلي قبل از ٢٩ خرداد ٩٥ تصويب شده و بايد بيمه گر غرامت معادل ديه را به راننده مقصر پرداخت نماييد اما اينكار مستلزم طرح دعواي حقوقي و الزام شركت بيمه به  ايفاي تعهدات كرد