در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
در سال 1354/12/23 به مدت 6ماه درهنرستان صنعتی مسجد سلیمان  برای اولین بار از آنجا نام نویسی   کردم  بعداز42 سال برای بازنشستگی  اقدام کردم  باوجود اینکه در سایت سوابق نوشته در شعبه مسجد سلیمان سابقه دارید باز هم سند ومدرک میخواهند  من هم مدارکی برای اثبات ندارم جز آنهایی  با هم کار گری کردیم الان برای اوردن سابقه  این شعبه چکار کنم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

احتمالا در سال 54 شما با سن کم شاغل بودید و برای اثبات سابقه باید اظهارنامه نویسی در پرونده فنی وجود داشته باشد همچنین شعبه می تواند لیست حق بیمه ، فرمهای 3/1 و یا 6 بازرسی را از بایگانی راکد دریافت و بررسی نماید به هرحال در صورت عدم وجود مستندات تامین اجتماعی می تواند از شما تعهد محضری اخذ نماید تا در صورت ادعای شخص دیگر بتواند سوابق را اصلاح نماید.