در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام وقت بخیر

سال 92 تصادف کردم و شرکت بیمه به دلایل غیر منطقی دیه رو که 16 درصد بود پرداخت نکرد تا امسال،یعنی 92 تصادف کردم،93 حکم صادر شده،و امسال که 95 باشه قراره دیه رو بیمه بده
الان بیمه میگه به نرخ سال صدور حکم دیه رو پرداخت میکنه که 93 باشه،و بقیه ش رو باید خود مقصر پرداخت کنه،حالا میخواستم بدونم صندوق خسارات بدنی این مابه التفاوت رو میپردازه؟در صورت پرداخت این مبلغ رو از مقصر پس میگیره؟چطوری پس میگیره؟قسطیه؟
1 پاسخ
توسط
سلام

دیه یوم الادا است یعنی باید به روز محاسبه و پرداخت شود

اما درصورتیکه مدارک شما کامل بوده باشد شرکت بیمه طبق ماده15 قانون موظف است ظرف 15روز خسارت شما را پداخت نماید و اگر دلیل این تاخیر در پرداخت به خاطر مراحل اداری و کاری و یا سهل انگاری شرکت بیمه باشد طبق قانون مابه التفاوت این افزایش دیه بعهده خود شرکت بیمه است و شرکت بیمه موظف است دیه را برمبنای سال جاری محاسبه و بطور کامل پرداخت نماید.

شاد و آگاه باشید

مدرسه بیمه