در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

حقوق وزارت کار برای فوق دیپلم در سال 97 چقدر هست
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

نرخ مصوب شورایعالی کار برای سال 97 هنوز مشخص نگردیده و معین نمیباشد حداقل چه میزانی میباشد همچنین در تعیین مزد نسبت به تفکیک مشاغل و تعیین هر شغل بر اساس مزد هیچ اقدامی صورت نمیپذیرد و تعیین ان نباید از حداقل مد مصوب کمتر باشد مگر کارگاه دارای طرح طبقه بندی مشاغل باشد