در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من به مدت یک سال از بیمه ی بیکاری مقرری دریافت میکنم .در صورتی که 6 ماه از بیمه ام باقی مونده اگه کاری پیدا کنم و بخوام بیمه بشم اون 6 ماه در سابق ی بیمه م لحاظ میشه ؟

ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

کلیه افراد شاغل مشمول قانون کار که نزد کارفرمای خود مطابق ماده 148 قانون کار بیمه شده اند تا سقف 50 ماه از بیمه بیکاری بهره مند می شوند. در صورتی که بخشی از بیمه بیکاری را استفاده و پس از آن مشغول به کار شوید و به سازمان تامین اجتماعی مطابق قوانین بیمه بیکاری اعلام فرمایید، ادامه حقوق بیمه بیکاری شما قطع شده و مابقی ایام در مواقع بعدی بیکاری احتمالی در طول سی سال سابقه کاری قابل استفاده خواهد بود. لازم به ذکر است تعداد دفعات دریافت بیمه بیکاری اهمیتی از منظر این قانون ندارد و مهم این است که شرایط دریافت بیمه بیکاری را در هر بار درخواست دارا باشید.

متشکریم از اینکه سوال خود را با کارشناسان بیدبرگ در میان گذاشته اید.