در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام بنده کافینت دارم کسی غیر حضوری برام کار میکنه یعنی کار بهش میدم میبره خونه انجام میدن بعد تحویل میدن درخواست بیمه دارن خواستم بدونم میشه بیمه کرد با این شرایط کار کردن .چقد من باید واریز کنم چقد خودشون
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)

ماده 2 قانون کار :  كارگر از لحاظ این قانون كسی است كه به هر عنوان در مقابل دریافت حق السعی اعم از مزد، حقوق، سهم سود و سایر مزایا به درخواست كارفرما كار میکند.

از طرفی هم در ماده 4 تعریف کارگاه آمده است.

بنابراین کاری که در منزل و با شرایط ذکر شده انجام میشود مشمول قانون کار نیست و به تبع آن مشمول بیمه هم نمی باشد. ضمن اینکه در صورت ارسال لیست بیمه توسط کارفرما , اگر بازرس تامین اجتماعی از محل کافی نت بازرسی کند و کارگر در آنجا حضور نداشته باشد ترک کار منظور خواهد کرد.