در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

اداره کار و تامین اجتماعی به علت ماهیت پروژه بودن کار با بیمه بیکاری موافقت نکردند به دیوان شکایت کردم گفتند تا یکسال طول میکشه جواب بدن . لطفا راهنماییم کنید؟دارای 115 ماه سابقه بیمه هستم و در 3سال و هشت ماه اخرین کار در شرکت قبلی بوده و از اول مهر بیکار شدم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام،نتیجه رسیدگی در دیوان عدالت اداری بین ۳ماه تا یکسال حدوداطول می کشد ضمنا اگر شما در پایان پروژه بیکار شده باشید بدلیل ارادی بودن بیکاری  شما نتیجه به احتمال زیاد به نفع شما نمی باشد ولی اگر دراثنای کار قبل از اتمام کار اخراج شده باشید ودر اداره کار شکایت نموده باشید وحکم گرفته باشید به احتمال زیاد حکم دیوان برا ی برقرای بیمه بیکاری شما مثبت است انشالله .موفق باشید