در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
معمولا اکثر افرادی که شکایاتی در حوزه قانون کار و اختلاف کارفرما و کارگر را در دیوان عدالت اداری ثبت می کنند پس از ماه ها انتظار با این رای مواجه می شوند که از طرف دیوان چیزی برایشان نیامده و رد دادخواست شده اند . ایا اصلا شکایت کارگر و کارفرما را بعد از هیئات حل اختلاف در دیوان بردن نتیجه بخش است یا کار بیهوده ای است.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

برد یا باخت در دعوای بین کارگر و کارفرما بستگی به نحوه تنظیم دادخواست و مدلل بودن آن دارد و اینکه ادعای کدام یک قانونی است.