در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من بعد  از  6 ماه  کار برای شرکتی به دلایل شخصی استعفا دادم   و از  7 ام بهمن ماه امسال دیگه قرار نیست برام بیمه رد کنن . میخواستم بدونم با توجه به اینکه اخرین بیمه ای که برام واریز میشه  دی ماه هست ،  تا   چه زمانی می تونم از  اعتبار دفترچه ام استفاده می کنم  ؟

پیشاپیش از راهنمایی و توجه شما  سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

در برخی از مراکز مجهز استعلام میکنند اگه ماه قبل بیمه براتون رد نشده باشه خدمات ارائه نمیکنن یعنی در واقع یک ماه بعد از استعفا میتونید از دفترچه استفاده کنید