در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام .پدرم در آخر خرداد ماه امسال بیمه صندوق روستایی شده  و پرونده دارد و حق بیمه رو پرداخته و ۶۸ساله و فاقد هرگونه بیمه بازنشستگی و درآمد میباشد و فقط از دفترچه درمانی کفالت تأمین اجتماعی من استفاده می کرد و متاسفانه در اثر حادثه تصادف که عابر پیاده بوده  (مقصر ناشناس و متواری)و دارای پرونده دادگاه میباشد بعد از دو ماه فوت نموده .آیا شرایط برقراری مستمری بازماندگان برای مادرم را دارد.چون در سایت صندوق بیمه روستائیان دیدم بعد از یکسال یعنی از خرداد ۹۷میتونه مستمری تعلق بگیره ..مادرم از کار افتاده و با مشکل معیشتی فراوان درگیر است .ممنون اگه راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
با سلام جهت استفاده از حقوق بازماندگان حداقل میبایست یک سال واریزی تا زمان فوت وجود داشته باشد فلذا متاسفانه شما نمیتوانید از این مزیت استفاده کنید.