در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
سلام.پدر اینجانب در خردادماه امسال بیمه صندوق روستایی شده و ۶۸ساله که فرم معاینات سلامت هم در پرونده موجوده و چند روز پیش که عابر پیاده در حال برگشت از سرکار بوده و کارگر ساده براش زده کارگزاری موتور سیکلت ناشناس و فراری باهاش تصادف و مجروح و بستری شده و بعدش فوت میکنه و من و مادرم بازماندگان فاقد هرگونه بیمه و بازنشستگی و درآمد هستیم و به مجلس و ریاست‌جمهوری و دیوان عدالت مراجعه کردیم و خبرنگار آن هم از مشکل ما گزارش تهیه کردند و صندوق  بیمه روستائیان مرکز تهران تلفنی گفت باید یکسال حق بیمه پردازی داشته باشید و اگه بعلت حادثه ناشی از کار باشه این شرط رو نداره و با هر میزان سابقه مستری حداقل پرداخت میشه حالا آیا راهی داره با این توضیحات.ما آواره و هیچ پشتیبان و حامی نداریم
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
سلام نه متاسفانه شرایطی که صندوق بیمه اعلام کرده در مورد شما صدق نمیکند.