در سازمان تامین اجتماعی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

در کانال بیدبرگ خوندم سازمان بیمه تامین اجتماعی در حال ورشکستگی هست آیا اصلا این موضوع امکان دارد مثلا خیلی از شرکت های بزرگ ایران متعلق به این سازمان هست یا مثلا این سازمان در بیشتر بانک ها و بیمه های ایران سهام دار اصلی هست
با توجه به گستردگی فعالیت های اقتصادی این سازمان اصلا امکان دارد بیمه تامین اجتماعی ورشکسته شود و نتواند تعهداتش را پرداخت کند ؟
1 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)
ورشکستگی یعنی عدم توانایی در پرداخت بدهی و انجام تعهدات. یک سازمان هر چقدر هم بزرگ وقتی نتواند به تعهدات خود عمل کند می تواند اعلام ورشکستگی کند.

با توجه به گزارش ارائه شده توسط مرکز پژوهش های مجلس، سازمان تامین اجتماعی در "چند سال آینده" دیگر توانایی انجام تعهدات خود را ندارد. اینکه "چند سال آینده" کی باشد بستگی به نحوه مدیریت این سازمان و باری است که از سوی مجلس به این سازمان گذاشته می شود.