در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام، درصورتي كه در مدت زمان استفاده از مرخصي زايمان شركت تعطيل يا واگذار شود وضعيت ادامه مرخصي زايمان به چه شكل است و بازگشت به كار چطور؟ بخصوص اگر شركت جديد نخواهد قرارداد ببندد،

در شركت خصوصي كار ميكنم كه احتمال واگزاري شركت به بخش دولتي يا شركت خصوصي ديگر وجود دارد. اگر درحال استفاده از مرخصي زايمان باشم وضعيت ادامه مرخصي و بازگشت به كار چه گرنه است؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

 هر گونه تغییر تحول به استناد ماده 12 تعهدات کارفرمای قبلی باید توسط کارفرمای جدید اجرا گردد در خصوص شاغلینی که دوره فراغت از زایمان را طی میکنند کارفرما حق اخراج یا عدم تمدید را به موجب حکم حاکمیتی نداشته و میتوانید به کار خود مراجعه نمایید