در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام.

برای بنده که مجرد هستم یکسال بیمه بیکاری تعلق گرفت من یادمه که گفتن متاهل بودی 18ماه میشد میخواستم بدانم منکه چهار ماهه بعد دریافت بیمه بیکاری ازدواج کردم آیا میتونم درخواست شش ماه دیگرو بکنم؟
توسط (100 امتیاز)
سلام

دنبال جواب این سوال هستم اگر ممکنه اطلاع رسانی بفرمایید

ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه در طول مدت دریافت بیمه بیکاری تعداد افراد تحت تکفل بیمه شده تغییر نماید، میزان مقرری وی نیز بر اساس مقررات بند"ب" ماده هفت قانون بیمه بیکاری   تغییر  نموده و محاسبه و پرداخت خواهد گردید.