در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

 من سرنشین تاکسی بودم که در سال ۹۴  با یه تریلی و لکسوز تصادف کردم که هر کدوم ۵۰ درصد مقصر شناخته شدند و پزشک قانونی اسیب های منو ۱۸۰ درصد زده که تو دادگاه تایید شد ولی هنوز پرونده دادگاه تجدید نظر نرفته تا بره میشه سال ۹۷ و قطعی بودنش تو سال ۹۷ هسش ایا دیه من به سال ۹۷ حساب میشه؟ایا بیمه کل دیه رو پرداخت می کنه؟ایا ماتفاوت دیه رو خود شخص باید پرداخت کنه؟اگر نداشته باشه چی میشه؟ایا توی دادگاه تجدید نظر میزان دیع من فرقی میکنه؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم سرکار نگین خاتون

دادگاه تجدید نظر چه رای به تقصیر خودروی شما بده چه به تقصیر خودروهای دیگه در پرداخت  دیه شما هیچ خللی وارد نمیشود .

دیه بعلت یوم الاَدا بودن در هر تاریخی که موعد پرداختش باشه اون تاریخ  ملاک میزان  قابل پرداختی است .

شما بعد از قطعیت رای که ۲۰ روز پس از ابلاغ رای تجدید نظر میباشد میتوانید برای دریافت به بیمه گر مراجعه کنید (ماده۳۳)