در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

با سلام :

چند روزی است که سوالی را خدمتان ارسال نموده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام

 سوال این بود که اگر بنده از مزایای مشاغل سخت استفاده نمایم و جمع مشاغل عادی و مشاغل سخت 35 سال گردد آیا با 35 روز حقوق باز نشسته میگردم .
ودیگر اینکه بنده از آذر ماه 1369 تا آذر ماه 1381در مشاغل عادی (دولتی)واز دی ماه 1381تا پایان سال 96 سابقه بیمه (تامین اجتماعی )داشته باشم دقیقا چند ماه دیگر باید کار کنم تا سوابق بنده به 35 سال برسد

 لطفا" راهنمایی بفرمایید.
 با کمال احترام وتشکر

ادمین:
سوال قبلی شما پاسخ داده شده می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

بازنشستگی بعد از 48 سال با استفاده از مزایای مشاغل سخت وزیان آور

1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صورتی که مجموع سوابق شما به ۳۵ سال برسد با ۳۵ روز حقوق بازنشسته می گردید  و در سنوات ارفاقی ناشی از کارهای سخت و زیان آور برای هر سال شش ماه اضافه می گردد