در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
پدرم ۶ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد ومدت ۱۰ سال بیمه روستایی حال برای نقل وانتقال کدام راه بهتر است انتقال به تامین اجتماعی یا انتقال به بیمه روستایی.

ثانیا میزان مستمری در بیمه روستایی باشرایط بالا چگونه محاسبه میشود؟
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
با سلام سن پدر رو ننوشتین ولی برای جابجایی بیمه روستایی به تامین اجتماعی باید مابه تفاوت پرداخت بشه اگر توان پرداخت رو داشته باشی و سن پدر بالاتر از 60 سال باشه تامین اجتماعی شرایط بهتری داره.