در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من تصادف کردم و راننده مقصرم ولی آسیب دیده ام و از بیمه خودم می خواهم استفاده کنم نامه پزشک قانونی نوشته شکستگی ستون فقرات در واقع از ناحیه زائده مهره های عرضی مهره های دوم و سوم کمر که دارای دیه مقدر است همچنین آسیب دیده گی استخوانی و نسج نرم نیز در ستون فقرات دارد که ارش آن معادل پنج درصد دیه کامل است. میخواستم بدانم جمعا چند درصد میشه ?
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

چند مهره از ستون فقرات شکسته شده و ایا بدون عیب التیام یافته است؟