در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
من تا الان بیمه نبودم الان میخوام بیمه بشم. میخوام ببینم کدوم شرکت مزایای بهتری داره ؟ شغلم آزاده؟  بیمه اختیاری خوبه ؟ بعد از چند سال بازنشستگی میده ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که اگر منظورتون از شرکت به معنی شرکتهای بیمه هست،باید از شما سوال کنم که از بیمه نامه تون چه چیزی رو میخواین و بهش احتیاج دارین؟

بیمه های زندگی،بجز بازنشستگی،پوششهای بشرت حیات هم دارن(در زمان زنده بودن فرد نیز خدمات زیادی بهشون میده).

پس بنابراین شما بیمه نامه رو برای بازنشستگی خریداری نمیکنین،همونطور که بیمه تامین اجتماعی رو فقط برای بازنشستگیش ثبت نام نمیکنن.
ضمنا" اطلاع داشته باشین که در بیمه های تامین اجتماعی بازای هر سال سابقه پرداخت حق بیمه،شما یک روز حقوق دریافت خواهی نمود و اگر که میزان سابقه شما به 30 سال برسه،یک ماه و معادل با 30 روز کامل حقوق دریافت خواهی کرد.

حق بیمه اختیاری در حال حاضر از ماهانه 175،000 تومان تا 242،000 تومان متغیر هست.

در نظر داشته باشین که بهترین زمان ممکن برای بازنشستگی بیمه های عمر از سال 15 به بعد هست و ما در بیمه پاسارگاد این بیمه نامه رو با هدف داشتن پوشش های مناسب بیمه ای و نیز در مقاطع زمانی 15،20،25 و 30 ساله طراحی کردیم به نحوی که بعد از پایان مدت مقرر،اندوخته(سود) حاصل از بیمه نامه رو میتونین تبدیل به مستمری مورد نظرتون کنین.

یعنی شما میتونی بعد از مدتی که انتخاب میکنی بیمه نامه رو تبدیل به حقوق بازنشستگی کنی.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر لطفا" فرم زیر را پر بفرمایین تا در اسرع وقت باهاتون تماس بگیرم.

با تجدید احترام.